ALLES ONDER DE VLEUGEL VAN ADMINTO

DIENSTEN

 

 

Alles onder één dak

Financiële administratie

‘Financiële administratie’ wordt vaak ervaren als een nogal ruim begrip, terwijl concreet is aan te geven waaruit deze dienst bestaat.

De financiële administratie van een onderneming bestaat uit:

 

  • kasstukken (bonnen of nota’s) en daaruit voortvloeiend het kasboek;
  • bankafschriften van transacties zoals bijvoorbeeld: betalingen die per pin zijn gedaan; betalingen die u heeft verricht en/of automatisch zijn geïncasseerd en natuurlijk – niet geheel onbelangrijk – de ontvangsten van uw verzonden facturen;
  • verkoopfacturen;
  • inkoopfacturen;
  • memoriaal, zoals loonjournaalposten en afschrijvingen activa.

Adminto voert de administratie standaard uit in betrouwbare en veilige online-boekhoudprogramma’s, zoals bijvoorbeeld Exact Online en Twinfield.

De keuze is daarbij aan u op welke manier u de administratie aan Adminto aanlevert: een schoenendoos vol papier werkt niet erg efficiënt en komt u duurder te staan dan het geordend (digitaal) aanleveren van de te verwerken stukken.

Het is tegenwoordig ook mogelijk om zelf de te verwerken stukken direct in bijvoorbeeld Exact Online te plaatsen waarna wij ze kunnen verwerken.

Indien er vragen of aanbevelingen zijn, zullen we u daarover informeren per e-mail of via Exact Online. Nadat een boekjaar is verstreken, wordt de jaarrekening samengesteld, gevolgd door de aangiften inkomstenbelasting en/of vennootschapsbelasting.

Direct contact?

15 + 1 =

adminto
administratiekantoor

Graaf Floriskade 40
2613 JV Delft
015 - 889 82 82
info@adminto.nl