altijd zicht op uw financiën

Internet boekhouden

 

Online boekhouden is veilig en efficiënt

Altijd zicht op uw financiën

Internetboekhouden past helemaal bij de transparantie waar Adminto voor staat. Adminto werkt dan ook standaard met betrouwbare online boekhoudmodules, zoals bijvoorbeeld Exact Online en Twinfield.

Online boekhouden gaat verder dan zicht op uw financiën. Een boekhouding via internet biedt meer. Enkele voordelen op een rij:

  • u kunt waar ook ter wereld inloggen en uw cijfers inzien;
  • u kunt bepalen wat u zelf verwerkt of uitbesteedt aan Adminto;
  • mogelijkheid om externe systemen (zoals webshops) te koppelen, zodat facturen automatisch worden ingeboekt en
  • internetbankieren kan automatisch ingelezen worden in de boekhouding (met een MT940 bestand of via een automatische bankkoppeling, vraag Adminto welke banken gekoppeld kunnen worden met boekhoudsoftware), waardoor het niet meer handmatig in het systeem hoeft te worden ingevoerd.

U kunt het software-abonnement uitbreiden met een geavanceerde facturatiemodule, waarmee u onder andere facturen kunt opmaken en verzenden. De facturen worden automatisch in boekhoudkundige overzichten (debiteuren, balans en winst- en verliesrekening) doorgevoerd.

Beveiliging

De applicatie waar Adminto mee werkt is ontwikkeld door een professioneel softwareontwikkelingsbedrijf. De beschikbaarheid van uw gegevens is optimaal en onbevoegden hebben geen toegang tot uw gegevens. Het systeem is voorzien van real-time back-up, beveiligde gegevensuitwisseling (SSL) en een betrouwbare virus scanner.

Voor directe toegang tot het door u afgenomen softwarepakket maakt u gebruik van één van onderstaande buttons.