wie zijn wij

Over ADMINTO

 

 

Aangenaam kennis te maken

Na ruim 15 jaar ervaring te hebben opgedaan in de accountancy en de belastingadviespraktijk in diverse senior functies, vond ik dat de tijd rijp was om mijn droom te verwezenlijken: Adminto werd geboren op 1 januari 2010. Op 1 juli 2022 vieren we dan ook ons 12½ jarig bestaan.

Adminto staat voor ‘Administratie totaal’. Het kantoor voorziet dan ook in een ruim aanbod aan financieel administratieve diensten en adviezen. U heeft – onafhankelijk van het door u gekozen dienstenpakket – altijd één aanspreekpunt.

Adminto biedt u de mogelijkheid aan om (delen van) uw boekhouding zelf via een professioneel internet-boekhoudpakket te beheren. Hierin zit bijvoorbeeld een facturatiemodule, waarmee u onder andere eigenhandig uw uitgaande facturen kunt opmaken en versturen. Vervolgens wordt de factuur automatisch in de administratie geboekt.

Transparantie staat hoog in het vaandel bij Adminto. Vandaar dat het kantoor de tarieven in alle openheid op deze website communiceert. Geen addertjes onder het gras: ‘What you see is what you get!’. Bovendien is Adminto trots op haar tarieven: door kostenbewust ondernemen, kan het kantoor scherpe tarieven berekenen voor professionele dienstverlening. U mag dat verwachten van een financiële dienstverlener.

Administratiekantoor Adminto is gevestigd te Delft. Adminto heeft momenteel verschillende type klanten, waaronder ook uit het MKB, welke zijn gevestigd door heel Nederland. Meer informatie hierover vindt u op de pagina boekhouder Delft.

Ik hoop dat met deze introductie een eerste vonk is overgeslagen tussen u en Adminto. Een kennismaking via het internet zal nooit kunnen tippen aan een persoonlijke kennismaking, maar biedt u wel de kans om in alle rust en op het moment dat het u uitkomt rond te snuffelen. Ik nodig u dan ook graag uit om de website verder te bekijken. U kunt uiteraard ook direct via mail of telefoon contact opnemen met Adminto.

 

Stefan van der Gaag

Stefan van der Gaag